Handleliste

Hvordan lage en handlelisteFor å legge til en handleliste:


  1. Gå til Handleliste fra forsiden
  2. Trykk på Legg til handleliste
  3. Skriv så inn navnet på handlelisten og trykk Lagre
  4. Så begynner du å skrive inn produkter som skal på listen. Velg en kategori om du ønsker
  5. Deretter kan du sjekke av elementer du har kjøp
  6. Du kan filtrere listen om du kun vil se gjenstående elementer. Du kan også Starte listen forfra hvis den skal brukes igjen når du er ferdig
Du kan også se en video av hvordan det gjøres her https://youtu.be/PvYFAAhp5FI

Trenger du fortsatt hjelp? Her er noen ofte stilte spørsmål:

1

Kan jeg ha flere handlelister samtidig?

Du kan opprette så mange handlelister du ønsker, og du kan kalle de det du ønsker. Etter at du har gitt handlelisten et navn er det bare å legge til de varene du ønsker. Du kan velge om du ønsker å sortere listen etter de foreslåtte kategoriene vi har laget, eller du kan velge å ha de usortert - det er opp til deg. Når en av dere har handlet det som står på listen kan du velge å enten slette elementet eller bare markere de som "kjøpt" (de blir strøket over). Dersom du velger å markere det som "kjøpt" kan du senere velge å gjenopprette listen slik at den kan brukes igjen.
2

Hvordan gjenoppretter jeg en handleliste vi har laget før?

Ved å velge "start forfra" kan du enten legge alt som er handlet tilbake på listen eller du kan slette fra listen det du ikke ønsker skal være med neste gang. Du sletter ved å velge "-". Dersom du sletter varene fra listen blir de borte, da kan du ikke gjenopprette listen til senere bruk.

Logg inn