Den må du lenger ut på landet med!

31. August 2018
Det mest dyrebare du har
29. August 2018
Kunsten å være barnslig
7. September 2018

“Jeg tok feil av tiden.”

“Jeg glemte det.”

“Jeg trodde det var i går.”

“Jeg fant ikke almanakken min.”

“Jeg la igjen gymtøyet hjemme.”

Nei, nei, nei, nei, nei. Nei! Niks. Nope. Det holder ikke. Nå må du lenger ut på landet med unnskyldningene dine! Faktisk må du så langt, at jeg tror ikke engang det går offentlig transport dit ut.

For en æra er over: Tiden for syltynne unnskyldninger er forbi. De anorektiske og patetiske halv-løgnene må forlate oss for godt. Og jeg tror ikke du kommer til å savne dem. For nå er det ikke lenger noen som kan komme og si at de ikke visste at det var middag klokken 5, eller at de la igjen treningstøyet hjemme. Eller at de glemte å gå tur med Fido. For nå finnes nemlig Min Familie – appen som hjelper deg å organisere familielivet – med delt kalender, påminnelser og huskelister for hele gjengen. Store og små avtaler, viktige og mindre viktige hendelser – alt er der inne, samlet i én app!

Det er gjerne sånn at det er noen ting man vil huske, og helst vil tenke på hele tiden (😍), og så er det noen ting man huske, men helst vil glemme inntil man blir nødt til å huske det – hvis du skjønner? Ja, det er kjipt å vaske huset (så inni granskauen kjipt… 😢), men det gjøres (Jo, det må det). Men det betyr ikke at du må gjøre det helt alene! Nei, mister! Det geniale med Min Familie er (blant annet, det er flere ting som er genialt, da) at du kan fordele oppgaver til familien. Hvorfor ikke la ungene ta rommene sine og gangen? Så kan du ta kjøkkenet, og samboeren badet. (Gi det verste til ham/hun, he he…😈) – Alle bidrar!

Så er det de tingene man husker på uanstrengt og tenker på hver dag. Ut og spise med venninnegjengen på fredag? Jeg begynner å glede meg allerede på mandag – mandag to uker før..! Jeg lever og ånder for de dyrebare kveldene der jeg får en smakebit av mitt “gamle liv” – LFB – Livet Før Barn. Det var tider det… Vel, la meg ikke spore av. Hvis alle i familien bruker Min Familie flittig, kommer unnskyldningene til hvorfor noe ikke er gjort, eller hvordan noen klarte å komme for sent, til å fremstå som stadig mer syltynne.

Last ned Min Familie og prøv. Det kan jo hende du får enda litt bedre orden på LEB? (Livet Etter Barn)

God helg!

 

/Nina i Min Familie

 

Logg inn